Pamukova Lisesi’nde Tiyatro Şöleni

 

Okulumuz  Çok Amaçlı Salonunda İzmir Efsane Tiyatrosu  İlizyon, Hacıvat Karagöz ve ‘Deli mi Veli mi ‘ adlı tiyatro oyununu sergilediler Oyun ilçemizdeki İlköğretim okulları, Liseler ve Velilere sunuldu.

Pamukova Lisesi salonunda Pamukova Türk Eğitim Sen Temsilciği  desteğinde İzmir Efsane Sahnesi Pamukova da bulunan İlköğretim Okulları ve Liselere yönelik Geleneksel Türk Ortaoyunu Hacivat Karagöz , İliz yon  ve ‘Deli mi Veli mi ‘ adlı tiyatro oyununu sergilediler. Gösteriler gün içinde saat 11.00- 14.00 de ilköğretim okullarına, 16,30 da Liselere yönelik sergilendi.

Deli mi Veli mi adlı oyun 20.30 bu sefer öğretmen ve velilere sergilendi. Oyun öncesinde Efsane Sahnesinin Pamukova getirilmesinde maddi katkıda bulunan Kayalar İnşaat Limitet Şirketinin Sahibi Ali Kemal KAYA’ya Türk Eğitim Sen Pamukova Şube Temsilcisi Mehmet DOĞAN tarafından eğitime verdiği katkıdan dolayı plaket takdim edildi. Oyun izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 1 Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 2 Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 3 Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 4 Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 5 Kayalar İnşaat Eğitim Plaketi 6

http://www.pamukovalisesi.k12.tr