Pamukova Kayalar İnşaat’tan İftar Yemeği

Pamukova’da inşaat sektöründe olan Kayalar İnşaat’tan iftar yemeği verildi…

pamukova kayalar inşaattan iftar yemeği

Pamukova’da inşaat sektöründe bulunan Kemal Kaya’nın sahibi olduğu kayalar inşaat dün akşam Pamukova Metin tesislerinde iftar yemeği verildi.

İftara Pamukova, Geyve ve Adapazarından birçok Bürokrat, Pamukova ve diğer ilçelerde yaptığı ev sahipleri’de katıldı.

Kayalar İnşaat Sahibi Kemal Kaya : ” İftar yemeğimize bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Sizleri burada görmekten inanın çok mutlu oldum. Bu mübarek günlerde birlikte iftar yapmanın sevincini ve sevabını hep birlikte kazandığımızı belirtmek isterim. Kayalar İnşaat ve şahsım adına doğuda yaşanan terör olaylarını kınıyoruz.

Biz burada hep birlikte huzur için iftarımızı açabiliyorsak, orada şehit olan kardeşlerimiz, oğullarımız sayesinde oluyor. Allah’tan diliyorum ki hiçbir oğlumuzun, kardeşimizin burnu bile kanamasın. Bu vatanı bölmek isteyenlere asla bu fırsatı vermeyeceğiz.

Tekrar bizleri kırmayıp iftar yemeğimize teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim. Hepimize Afiyet Olsun… ” dedi.

pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 7 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 6 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 5 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 4 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 3 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 1 pamukova kayalar inşaat iftar yemeği 2

http://www.pamukovamedya.com